Indret.dk indretter sig med OpenCms

  • 03-08-12 14:56

Indret.dk er et eksklusivt online showroom med markedets mest omfattende præsentation af møbler, interiørprodukter og indretningsopgaver til erhverv og offentligt miljø, hvor alle interessenter inden for design- indretningsbranchen kan præsentere sig, dvs. både fabrikanter, forhandlere, møbel- og indretningsarkitekter.

Portalen beskriver alle områder i indretningen, hvordan funktionelle arbejdspladser og velfungerende belysning for mange er blevet en selvfølge sammen med nøgleord som fleksibilitet, kreativitet og komfort. Indholdet opdateres løbende med produktnyheder, udførlige messeomtaler fra ind- og udland samt nye indretningsprojekter.

Med OpenCms-løsningen er den løbende vedligeholdelse af det konstant foranderlige indhold strømlinet. OpenCms-platformen åbner muligheder for at bygge komplekse hjemmesider inden for de vide rammer som platformen tilbyder.

Indret.dk
Indret.dk er branchens førende web produkt- og inspirationskatalog for erhvervsindretning. På sitet får man det bedst mulige overblik over, hvad markedet kan tilbyde af produkter til indretning af kontorer, hoteller, butikker, restauranter og institutioner. Indret.dk opdateres løbende med produktnyheder, udførlige messeomtaler fra ind- og udland samt nye indretningsprojekter.

CodeDroids
CodeDroids udvikler videnstunge IT-løsninger, med fokus på internet-relaterede produkter. CodeDroids er Danmarks førende OpenCms ekspert, og tilbyder konsulentydelser og undervisning med fokus på OpenCms-baserede løsninger. 

www.indret.dkwww.codedroids.dk