Interlet version 6 er nu på gaden

  • 03-08-12 14:20

CodeDroids har udviklet Interlet-konceptet til let håndtering af avancerede, interaktive hjemmesider. Interlet er bygget på de bedste og mest professionelle open source produkter.Det er med glæde at vi nu kan annoncere at den nye version af Interlet er fuldt implementeret.

Kernen i systemet, OpenCms 6, er nu tilgængelig i en dansk version og vores grundige danske betjeningsvejledning på over 100 sider, er nu tilgængelig i en ny version der tager udgangspunkt i version 6 og de nye features. Sidst, men ikke mindst er vores portefølje af moduler er nu tilgængelig under version 6.
I samarbejde med vores ISP partnere kan vi nu tilbyde flere forskellige version 6 optimerede driftsmuligheder således vi kan tilbyde jer den optimale driftsløsning.
Version 6 indeholder en lang række forbedringer, her er et udsnit af nogle af dem der vil lette den daglig vedligeholdelse af hjemmesiden:
Direkte redigeringsfunktion, der gør det endnu lettere at vedligeholde hjemmesiden.
Billedgallerier og andre galleri-typer, er redesignet så de giver bedre overblik - noget der specielt mærkes når man har mange billeder gemt i et billedgalleri.
Funktion til at rense ud i HTML-koderne, det er nu nemmere at klippe tekst fra f.eks. Word og klistre det ind på siden fordi funktionen renser ud i de mange overflødige koder som Word sætter ind.
Understøttelse af flere sprog på hjemmesiden er udbygget - det er nu muligt at have en side der indeholder f.eks. både en dansk og en engelsk version af teksten - når siden vises vælges automatisk den rigtige sprog-variant.
og mange andre produktivitetsfremmende features, såsom automatisk låsning af sider.
Og de unikke features fra Interlet 5 er naturligvis ikke gået tabt i version 6, som derfor stadigvæk automatisk beskytter dine email-adresser på hjemmesiden mod spam-robotter.

Følgende hjemmesider har allerede taget springet til version 6:

CodeDroids
CodeDroids udvikler videnstunge IT-løsninger, med fokus på internet-relaterede produkter. CodeDroids er Danmarks førende OpenCms ekspert, og tilbyder konsulentydelser og undervisning med fokus på OpenCms-baserede løsninger. 

www.codedroids.dk