Netværkslokomotivet for fuld damp

  • 03-08-12 13:59

 

Netværkslokomotivets hjemmeside - www.netvaerkslokomotivet.dk - kører nu på skinner med en OpenCms-løsning fra CodeDroids.

 

Hjemmesiden er udarbejdet af Vejle Amts Medieafdeling og giver Netværkslokomotivets medarbejdere let adgang til redigering af indholdet af hjemmesiden.

Netværkslokomotivets hjemmeside benytter sig også af en række af Interlets interaktive funktioner såsom bestillingsformularer m.v. OpenCms' avancerede formular- og databasefunktioner danner også grundlag for en specieal-designet kursusdatabase, der er fuldt integreret med resten af OpenCms' redigeringssystem.

Netværkslokomotivet
Netværkslokomotivet forbedrer medarbejdernes evner inden for dansk og regning.
Omkring hver 5. dansker har ikke skolekundskaber, der slår til overfor de krav, som arbejdsmarkedet stiller i dag og ikke mindst i fremtiden. Netværkslokomotivet giver mulighed for at opnå disse færdigheder.

 

CodeDroids
CodeDroids udvikler videnstunge IT-løsninger, med fokus på internet-relaterede produkter. CodeDroids er Danmarks førende OpenCms ekspert, og tilbyder konsulentydelser og undervisning med fokus på OpenCms-baserede løsninger. 

www.netvaerkslokomotivet.dkwww.codedroids.dk