• 09-08-12 10:21

Offerrådgivningen i Danmark med nyt, overskueligt design

Offerrådgivningen hjælper ofre, vidner og pårørende i forbindelse med voldsomme og chokerende oplevelser. Offerrådgivningen samarbejder med politi, sygeplejersker, brandmænd og sagsbehandlere over hele landet gennem et stort netværk af frivillige rådgivere.

Offerrådgivningens hjemmeside er et samlingspunkt for de frivillige, men ikke mindst også et sted for ofre at finde hjælp. Den nye hjemmeside fokuserer på brugernes behov og præsenterer informationerne i et let og sobert design.

Hjemmesiden kører på en OpenCms-løsning fra CodeDroids. Intranet-delen gør brug af de avancerede features i OpenCms til at opdele de mange frivillige i organisatoriske enheder og give dem rettigheder til at arbejde med indholdet i deres region, men ikke i andre regioner. 

CodeDroids

CodeDroids udvikler videnstunge IT-løsninger, med fokus på internet-relaterede produkter. CodeDroids er en varm fortaler for open source ideen, og bruger primært open source produkter i de udviklede løsninger. 
CodeDroids er Danmarks førende OpenCms ekspert, og tilbyder konsulentydelser og undervisning med fokus på OpenCms-baserede web- og mobil-løsninger.