WolfWay henvender sig til både dansk- og engelsk-talende kunder

  • 03-08-12 14:52

Når man vælger at gøre sin hjemmeside tilgængelig på mere end et sprog får man som minimum fordoblet antallet af sider man skal holde ved lige.

WolfWay var opmærksom på denne udfordring og har med en Interlet-løsning fået et system der letter vedligeholdelsen af fler-sprogede sider.

Med Interlet automatiseres mange af de ellers besværlige arbejdsgange der er nødvendige for at holde indhold, tekst på links og menu-knapper m.v. up-to-date på flere sprog.

Wolf-Way ApS
WolfWay arbejder med udvikling og forandring og tilbyder programmer til danske og internationale virksomheder. Vi arbejder på alle ledelsesniveauer med organisatorisk fitness, lederudvikling, personlig udvikling, strategi og innovation. Derudover arbejder vi med implementering af strategier og planer med henblik på at omsætte disse til effektive og målbare handlinger.

CodeDroids
CodeDroids udvikler videnstunge IT-løsninger, med fokus på internet-relaterede produkter. CodeDroids er Danmarks førende OpenCms ekspert, og tilbyder konsulentydelser og undervisning med fokus på OpenCms-baserede løsninger. 

www.wolfway.dkwww.codedroids.dk