CodeDroids lancerer dansk oversættelse af OpenCms 10

Efter længere tids internt brug har vi nu en revideret oversættelse af OpenCms 10 klar.

Som for de tidligere oversættelser vedkommende gælder det at vi stadig sætter korrekt sprogbrug i højsædet. Der er nok eksempler på dårlige oversættelser af programmer og hjemmesider - vi vil ikke bidrage til den bunke.

Der for har vi taget os god tid, ganske som for vores oversættelse af tidligere versioner af OpenCms, så vi kan stå inde for produktet.

Kontakt os for at høre nærmere

Opdatering: vi har doneret vores oversættelse til OpenCms projektet, og fra OpenCms 10.5 er den danske oversættelse derfor en del af OpenCms distributionen.

Vi vedligeholder stadig oversættelsen til version 10.0, kildeteksterne er tilgængelige på GitHub:

Kildetekst til den danske oversættelse

Anden dokumentation

Vi vil ikke frigive en opdateret version af den generelle betjeningsvejledning. Med introduktionen af OpenCms Advanced Direct Edit er redigeringensprocessen i langt højere grad skræddersyet til den enkelte hjemmesides behov, og dokumentationen skal derfor også tilpasses. Dele af OpenCms' skrivebord bruger stadig de samme principper som i version 7 og tidligere, og derfor kan der være nyttig information at hente fra vores tidligere vejledninger: 

OpenCms 7 Betjeningsvejledning (ca. 3.2 MB)OpenCms 6 Betjeningsvejledning (ca. 4.2 MB)OpenCms 6 User's Guide (ca. 2.2 MB)