Danske Spil lancerer ny og forbedret hjemmeside bygget på OpenCms

Danske Spil's hjemmeside har over en årrække udviklet sig til en af landets største e-handel sites. Succesen og det der af følgende vokseværk har gjort det svært at håndtere fremtidige krav med udgangspunkt i det eksisterende, in-house udviklede system.

For forsat at kunne udvikle succesen og have en platform, hvor nye spil og initiativer kan lanceres har Danske Spil udviklet en fremtidssikret platform baseret på OpenCms - et open source enterprise class content management system.

Succesfuldt samarbejde

CodeDroids har indgået et tæt samarbejde med Danske Spil's interne IT udviklingsgruppe og andre partnere omkring opbygningen af det nye setup. 

Den unikke business viden som IT udviklingsgruppen i Danske Spil besider kombineret CodeDroids' ekspertise på OpenCms-produktet, har gjort det muligt at få lanceret en succesfuld løsning.

Tilpasset redaktions-system

Danske Spil's hjemmeside samler information fra en lang række systemer og stiller store krav til fleksibiliteten i det anvendte CMS-system. OpenCms' fleksible XML-baserede redigeringsværktøj har gjort det muligt at redigere indhold både til en tidlig flex-frontend og den nuværende HTML-baserede løsning.

Det meget generelle indholdshåndteringskoncept i OpenCms gør det muligt at bygge en lang række special-tilpassede løsninger, der letter den redaktionelle proces. OpenCms er designet til at kunne udvides og tilpasses på mange områder.

OpenCms er desuden blevet integreret med en række at de øvrige avancerede web-services som indgår som en del af Danske Spil's avancerede hjemmeside. Integrationen lettes af at OpenCms programmeres med Java-programmeringssproget, og der derfor er adgang til den kæmpestore mængde program-biblioteker som der findes inden for Java-verden.

En fremtidssikret platform

Baseret på åbne standarder som Java, XML og SQL er OpenCms en fremtidssikret platform. Og det er væsentligt for den nye hjemmeside er fundamentet for en lang række kommende tiltag.

OpenCms kan udvides med specifikke moduler, og endelig, da OpenCms er open source, kan man også udvide selve kernen i systemet efter behov.