OpenCms - til alle slags hjemmesider

OpenCms er er open-source produkt. Besøg OpenCms hjemmesiden: www.opencms.org

OpenCms er et content management system, dvs. er system der holder styr på indholdet på hjemmesiden. Og det på en måde så det både er nemt og sikkert at opdatere indholdet uden at man behøver at have læst tykke bøger om HTML og lignende.

OpenCms er nemt at bruge. Det nytter ikke med en masse avancerede faciliteter, såfremt de aldrig bliver anvendt fordi det er for besværligt at bruge dem. OpenCms gør det enkle let.

OpenCms' intuitive brugergrænseflade gør det nemt at betjene, og man bliver hurtigt fortroligt med systemet. Men i modsætning til mange konkurrende produkter, så betyder enkeltheden ikke at man er låst fast til kun at lave simple websites. Tværtimod gør OpenCms det muligt at kreere komplekse websites, der kræver høj grad af skræddersyede layouts og interaktive funktioner, altsammen baseret på Java, JSP, XML og andre kendte standarder.

OpenCms er fuldt browserbaseret, hvilket betyder at man kan lave rettelser og lignende uanset hvor i verden man måtte befinde sig, blot man har adgang til en web-browser. Administrationsdelen er naturligvis beskyttet således kun godkendte brugere kan logge på systemet. OpenCms tillader flere brugere at arbejde på samme tid, hvor arbejdet organiseres i et eller flere projekter, således at brugerne ikke kommer i vejen for hinanden.

Uanset om det drejer sig om enkle eller komplicerede internet, intranet eller extranet-sider så gør OpenCms det let, hurtigt og kosteffektivt at lave, vedligeholde og håndtere dem.

CodeDroids har ekspertisen til at få det fulde udbytte af OpenCms og vi tilbyder pakkeløsninger, konsulentbistand og undervisning i brugen af OpenCms.