OpenCms - let at anvende

Redigering af hjemmesiden er nu lige så let som det er at rette et dokument på ens egen PC

Set fra en brugers synspunkt er det nemt at komme i gang, alt man har brug for er blot en web-browser..

OpenCms benytter sig af kendte størrelser såsom filsystem og tekstbehandling. Med bare lidt erfaring med brug af PC er man godt på vej til at mestre de basale teknikker i OpenCms. 

Konsekvent brug af skabeloner gør det faktisk nemmere at bruge OpenCms end et teksbehandlingsprogram, og samtidigt sikrer skabelonerne at firmaets grafiske identitet bliver overholdt. 

Som bruger sætter man også pris på de indbyggede gallerier. Skal man bruge et billede på en side finder man det i billedgalleriet og sætter det ganske enkelt ind på den ønskede plads på siden.

OpenCms gør det muligt at arbejde projektorienteret, og dermed at lave en lang række ændringer i et 'offline' projekt. Når så alle delene er på plads og godkendt publiceres hele projektet på en gang.

OpenCms indeholder en lang række faciliteter der er med til at gøre opdateringer mere sikre. Ud over de fordele skabeloner og offline-projekter giver, så har OpenCms andre funktioner der hjælper med til at fange typiske fejl, f.eks. mulighed for at tjekke for dårlige links.

OpenCms er et internationalt system og er tilgængelig på en række sprog. Vi har oversat OpenCms til dansk og leverer naturligvis OpenCms i en dansk udgave til vores kunder.