Kurser

Alle vores kursusaktiviteter retter sig mod at sætte kursusisterne i stand til, optimalt, at håndtere de opgaver de møder i deres hverdag.

Uanset at produkterne er lette at betjene så er det stadig omfattende produkter, hvor en grundig introduktion er med til at sikre det optimale udbytte af investeringen.

Vores kursus-aktiviteter dækker tre områder: generelle kurser, kundespecifikke kurser og katalysatorforløb. Sidstnævnte er forløb hvor vi indgår i tæt samarbejde med dine udviklerere på et specifikt projekt, hvor en af målsætningerne er at oplære udviklerne i de specifikke teknikker hvor vi har erfaring og ekspertise.

OpenCms

Moderne content management systemer er omfattende systemer, der indeholder mange nyttige faciliteter. Så selv om et system som OpenCms  er let at bruge, så indeholder det mange aspekter, og ønsker man at få det fulde udbytte så anbefaler vi at deltage i en eller flere af de kurser vi tilbyder.

Interlet og OpenCms har mange funktioner til fælles og derfor falder kurserne for dem ind under de samme målgrupper:

  • OpenCms for brugere retter sig mod den daglige brug af systemet, opret nye sider, ret i eksisterende osv.
  • OpenCms for superbrugere går dybere ind i systemet og viser ekstra faciliteter mht. indhold og håndtering.
  • OpenCms for designere viser hvordan man bedst udnytter de ekstra funktioner man har til rådighed som designer når man bruger systemet.
  • OpenCms for udviklere introducerer programmeringsomgivelserne som OpenCms stiller til rådighed.

De to første kurser afholder vi også gerne som kundespecifikke kurser, hvor der arbejdes med det materiale der er aktuelt for jer.