Grails og Groovy

Grails udviklingsmiljøet er baseret på "coding by convention" princippet. Målet hermed er at bringe "start gebyret" for kundespecifikke udviklingsopgaver ned.

For store software projekter er den teknik-relaterede opstartstid ikke signifikant. For mindre projekter kan det derimod fylde uforholdsmæssigt meget. Grails udviklingsmiljøet er med til at minimere opstartstiden grundet dets opbygning. 

Grails bygger på Groovy. Groovy er et af de nyeste og mest moderne dynamiske programmeringssprog og alligevel er det der har den største og mest gennemprøvede platform at bygge på.

Ja det lyder selvmodsigende, men at det faktisk kan lade sig gøre er netop det der er det geniale ved Groovy. Og der hvor Groovy klart overgår så mange af de andre "nye" dynamiske programmeringssprog. Groovy bygger nemlig på Java platformen og kan dermed trække på alle de kvalitetsprodukter der over mange år er udviklet til denne platform.

Og da Grails bygger på Groovu får man alle de kvaliteter med over i Grails-miljøet.

CodeDroids' mange-årige fokus på Java-baserede teknologier gør det til et naturlig valg for os at tage Groovy og Grails med på den palette af best-of-bread udviklingsværktøjer som vi anvender til at realisere vores kunders udviklingsprojekter.