Kurser

OpenCms er let at bruge, men det er også et avanceret system med mange faciliteter. Vi tilbyder en række kurser rettet mod forskellige behov, og arrangerer gerne kurserne hos jer.

Som minimum anbefaler vi OpenCms for brugere-kurset. Med det bliver man hurtigt fortrolig med mulighederne i systemet og i stand til at håndtere de dagligdags rutiner. Kurset kommer ind på de grundlæggende principper omkring internettet, så alle kan tage del i kurset (lidt erfaring med brug af PC er dog en fordel).

Ønsker man at udnytte avancerede faciliteter såsom projekter, workflow og detaljeret styring gennem rettighedskontrol, så er det OpenCms for superbrugere-kurset man skal vælge. Det er en overbygning til det almindelige bruger-kursus. Ud over de førnævnte ting kommer man ind på nogen af de mere avancerede muligheder, og vil kigge bag 'den pæne facade', dvs. kigge lidt på den bagvedliggende teknik, såsom CSS, HTML, XML og JSP. Det er ikke et kurses i de emner, men der vil blive vist eksempler på hvad det kan bruges til i forbindelse med OpenCms.

Derudover afholder vi kurser for designere og layout'ere der ønsker at arbejde med OpenCms.